Προσοχή! Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο atenagold.com. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. OK

2117702808
Ωράριο Showroom
Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-17:30

Εγγυήσεις κοσμημάτων

Όλα τα κοσμήματα που αγοράζετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com συνοδεύονται από εγγύηση της εταιρείας μας για την ποιότητα της κατασκευής τους και τα καράτια του χρυσού. Για τα κοσμήματα που είναι δεμένα με διαμάντια αναγράφεται η καθαρότητα και το χρώμα τους καθώς η κοπή τους. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε για το μονόπετρό σας ένα διαμάντι με πιστοποίηση από τα εργαστήρια Γεμμολογίας του εξωτερικού (GIA, HRD, IGI).
Το πιστοποιητικό του διαμαντιού είναι μία βεβαίωση που εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά του, που συντάσσεται από ανεξάρτητα εργαστήρια Γεμμολογίας, το οποία εξετάζουν το κάθε διαμάντι με βάση τα διεθνή standard των χαρακτηριστικών (4 C). Εκτός από τα 4 C το πιστοποιητικό περιλαμβάνει επιπρόσθετες πληροφορίες για το διαμάντι όπως τις διαστάσεις, την συμμετρία και τον φθορισμό. Όλες αυτές οι πληροφορίες δίνονται για διαμάντια που είναι από 0,35ct και πάνω. Κάθε πιστοποιητικό έχει έναν αριθμό ,που ταυτοποιεί με μοναδικό τρόπο το διαμάντι. Πλέον, σε αρκετά διαμάντια ο αριθμός αυτός χαράζεται με laser στη ζώνη (girdle) του διαμαντιού και είναι ορατός με μεγεθυντικό φακό.
Για τα μονόπετρα με διαμάντια άνω των 0,35ct όπου επιθυμείτε πιστοποίηση από τα ανεξάρτητα εργαστήρια Γεμμολογίας του εξωτερικού, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο sales@atenagold.com ή τηλεφωνικά στο 2117702808 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 16:00 για να αναζητήσουμε για εσάς μέσω του δικτύου των συνεργατών μας το διαμάντι που επιθυμείτε.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα πιστοποιητικό διαμαντιού από εργαστήριο Γεμμολογίας του εξωτερικού.