Προσοχή! Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο atenagold.com. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. OK

2117702808
Ωράριο Showroom
Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-17:30

Όροι χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα
Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν για λόγους διεκπεραίωσης της συναλλαγής σας.
Όλες οι συναλλαγές που γίνονται μέσω του atenagold.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.
Κατ' εξαίρεση, δια του παρόντος, παρέχετε ρητά τη συναίνεσή σας στην εταιρία να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση προκειμένου να σας αποστέλλει ενημερωτικό υλικό σχετικό με τα νέα και τις προσφορές της.

Ασφάλεια
Το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές online. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να κρυπτογραφήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η παρέμβαση τρίτων προσώπων σε αυτές, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους μέσω του Διαδικτύου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σήμερα, για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία συμπεριλαμβάνει μία διαδικασία, κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται και από έναν μηχανισμό, ο οποίος εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.

Περιορισμός Ευθύνης
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.atenagold.com έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση μέσω φωτογραφιών και περιγραφών. Ωστόσο ο δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει τυπογραφικά και αριθμητικά λάθη. Η atenagold.com δεν εγγυάται, άμεσα ή έμμεσα ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα είναι πάντοτε επίκαιρο, ασφαλές, χωρίς σφάλματα, θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών και ότι τα αποτελέσματα που θα προέλθουν από την χρήση του θα είναι αξιόπιστα, ακριβή και χωρίς σφάλματα.

Αποστολές Προϊόντων
Η atenagold.com παρέχει γρήγορη, δωρεάν αποστολή σε όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας από 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, συνήθως σε 48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), ή για άλλους λόγους δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ακύρωση Παραγγελίας
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στο sales@atenagold.com ή τηλεφωνικά στο 2117702808 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 16:00.
Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεται μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου, είναι αδύνατη.

Τρόποι Πληρωμής
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το atenagold.com σας παρέχει τις εξής δυνατότητες πληρωμής:
1. Αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε με την παραλαβή της παραγγελίας σας στην courier.
2. PayPal: Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας της paypal τα οποία εγγυώνται ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών
3. Πιστωτική κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας επιλέγετε πληρωμή με "Πιστωτική Κάρτα" και αυτόματα το σύστημα σας μεταφέρει στην σελίδα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Eurobank η οποία θα διαχειριστεί τα δεδομένα της συναλλαγής σας.
4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η εταιρεία μας «Γρυπονησιωτης Ε.Ε.». Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράψετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και να μας το αποστείλετε στο e-mail info@atenagold.com ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 211-7702808. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Eurobank
GR3202604420000190200241447

Πειραιως
GR4601713370006337147179100

Alpha Bank
GR8201406520652002002008303

Επιστροφές Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς την υποχρέωση να μας γνωστοποιήσετε το λόγο, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, με την επιβάρυνση του κόστους αποστολής. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα που επιστέφετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ασφαλείας, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Προϊόντα τα οποία έχουν γίνει ειδική κατασκευή δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει πριν την αποστολή να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσηση sales@atenagold.com, το οποίο θα αναφέρει οπωσδήποτε τον κωδικό παραγγελίας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 2117702808 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρίας μας:
Γρυπονησιώτης Ε.Ε.
Π. Τσαλδάρη 67
20400, Ξυλοκαστρο

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.
Αξιώσεις – Διαμαρτυρίες
Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το atenagold.com, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο sales@atenagold.com είτε τηλεφωνικά στο 2117702808 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00.


Εγγυήσεις-Επισκευές
Όλα τα κοσμήματα που αγοράζετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση και ισχύει για οποιοδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα για χρονικό διάστημα τριών ετών από την ημερομηνία αγοράς για τα κοσμήματα από χρυσό και για ένα έτος για τα κοσμήματα από ασήμι. Ζημιές που προκαλούνται στα κοσμήματα από αμέλεια ή κακή χρήση καθώς και απώλειες ή σπάσιμο πετρών χρεώνονται.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com σας παρέχει την δυνατότητα δωρεάν αλλαγής μεγέθους των δαχτυλιδιών που έχετε αγοράσει εντός 20 ημερών από την παραλαβή τους. Για όλες τις υπόλοιπες επισκευές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το κόστος και τον χρόνο επισκευής είτε μέσω e-mail στο sales@atenagold.com είτε τηλεφωνικά στο 2117702808 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 16:00.

Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος atenagold.com συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24% και τον φόρο πολυτελείας. Για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, το ποσό της μηνιαίας δόσης είναι ίσο με το αποτέλεσμα της διαίρεσης της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που επιλέξατε χωρίς κανέναν επιπλέον τόκο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, οι οποίες θα ισχύουν για παραγγελίες που τίθενται μετά τη γνωστοποίηση της νέας τιμής.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το ηλεκτρονικό κατάστημα atenagold.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος atenagold.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Για οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.