Προσοχή! Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο atenagold.com. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. OK

2117702808
Ωράριο Showroom
Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-17:30

Τρόποι παραγγελίας

Τηλεφωνική παραγγελία
Κάντε τις αγορές σας με ένα απλό τηλεφώνημα! Περιηγηθείτε στις κατηγορίες των προϊόντων, βρείτε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, σημειώστε τον κωδικό τους και καλέστε στο 2117702808.
Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευη 10:00-16:00.

Ηλεκτρονική παραγγελία
Μέσω της ιστοσελίδας μας: https://www.atenagold.gr περιηγηθείτε στις κατηγορίες των προϊόντων, για να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Προσθέστε το προϊόν που επιλέξατε στο καλάθι πατώντας "Αγόρασέ το". Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας επιλέξτε "Συνέχεια αγορών". Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας επιλέξτε "Ολοκλήρωση της παραγγελίας", όπου θα μεταβείτε σε μια νέα σελίδα για να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, επιλέξτε τρόπο πληρωμής και αποστολής και πατήστε το κουμπί "Επιβεβαίωση Παραγγελίας".

Παραγγελία μέσω email
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στέλνοντας ένα απλό email! Περιηγηθείτε στις κατηγορίες των προϊόντων, βρείτε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, σημειώστε τον κωδικό τους και στείλτε τον μας στο sales@atenagold.com.